Tarpeellisia tuotteita on miellekästä myydä

Ohjeet varainkeruuseen

Miten aloittaa FaniManin varainkeruutuotteiden myyntikampanja?


1) Kun olette sopineet ryhmänne kesken, että toteutanne FaniMani -varainhankintakampanjan, voitte aloittaa myyntikampanjan heti ilmoittamalla siitä FaniManille viestillä, sähköpostitse: info@fanimani.fi tai puhelimitse: 040 7788 362.

2) Sopikaa yhdessä myyntiaikanne (suosittelemme pitämään myyntiajan suht lyhyenä, 2-3 viikkoa) ja jakakaa myyjillenne linkki näillä sivuilla olevaan myyntikuvastoon.

Voitte myös halutessanne tulostaa kaikille myyjille täältä myyntiesitteitä eri tuotteista. (Toki voitte myös pyytää meitä tulostamaan esitteet teille)

Hammasharjoista, toffeista ja heijastimista voitte myös tilata FaniManilta painetut esitteet. 

3) Nettimyyntikuvaston avulla myyjät voivat myydä tuotteita asiakkailleen esim. kännykällä tai jakamalla linkkiä myyntikuvastoon:

https://www.fanimanivarainhankintatuotteet.fi/myyntikuvasto/

facebookissa, whatappilla... ym. sosiaalisissa medioissa tai sähköpostitse, ja tietysti myyjät voivat myydä myös tulostettavien esitteiden avulla. Tilaukset merkitään tilauslistaan, joka löytyy täältä.

4) Myytyänne haluamanne ajan vastuuhenkilönne kerää tilaukset myyjiltä ja tilaa myymänne määrän tuotteita FaniManilta. Tilata voit joko sähköpostitse: info@fanimani.fi, puhelimitse: 040 7788 362 tai viestillä

Tilatut tuotteet toimitetaan kahden viikon kuluessa rahtivapaasti haluamaanne osoitteeseen (alle 70 tuotteen tilauksiin tulee pientoimituslisä 15 euroa).

Tsemppiä myyntiin!

Liity ykkösketjuun ja tilaa uutiskirjeemme: